Sluit je aan bij de tuinstratencoalitie

Droom jij ook van meer groen in je straat en wil je daar samen met je buren – en je lokale overheid – aan werken? Enkele bomen en een groenslinger, gevelplanten aan elk huis, een parklet voor burenbabbels, een vergroende stalling voor de deelbakfiets …? Met welke ingrepen zou jij je straat inrichten en beheren als tuinstraat?

Surf naar tuinstraten.be, laat je inspireren en ga aan de slag. Tuinstraten hebben nog veel groeipotentieel. Onze website ook. Aanvullingen, nieuwe idee├źn, voorbeelden, vragen en bedenkingen ontvangen we graag via info@tuinstraten.be.

Tuinstraten.be komt aan bod op het commonscongres van 27 november. Je bent van harte welkom op sessie 2 om 12u00. Daar leggen we uit hoe je je straat als een common kunt benaderen. Heb je  tips of ondersteuning nodig? Dan horen we dat graag. We hopen je volgende week vrijdag – online – te ontmoeten.

Christine en Bavo, www.tuinstraten.be